Молочний шоколад Milka з молочною і карамельною начинками і обсмаженим цілим фундуком: насолода для найвибагливіших смаків!
Чому саме Milka?
Milka - це всесвітньо відомий бренд шоколаду, що славиться своєю ніжністю, молочністю та неймовірним смаком. Шоколад Milka виготовляється з високоякісних альпійських інгредієнтів, які гарантують неперевершену якість та неповторний смак.
Молочний шоколад Milka з молочною і карамельною начинками і обсмаженим цілим фундуком: ласкаво просимо до світу насолоди!
Цей шоколад - це справжній рай для любителів солодкого. Ніжний молочний шоколад поєднується з двома видами начинки: кремовою молочною та тягучою карамельною. Доповнюють цю смакову симфонію хрусткі обсмажені цілі фундуки. Кожен шматочок цього шоколаду - це вибух смаків та текстур, який подарує вам неперевершену насолоду.
Особливості шоколаду Milka:
- Ніжний молочний шоколад з альпійським молоком
- Дві начинки: молочна та карамельна
- Цілі обсмажені фундуки для хрусткої текстури
- Ідеальний десерт для будь-якого випадку
- Не містить штучних барвників та ароматизаторів
Як насолодитися шоколадом Milka?
Цей шоколад можна насолоджуватися по-різному:
-
В чистому вигляді: просто відламайте шматочок та насолоджуйтесь його смаком.
-
З чашкою кави або чаю: теплий напій чудово доповнить смак шоколаду.
-
У випічці: додайте шматочки шоколаду до тіста для кексів, печива або тортів.
-
Для прикрашання десертів: розтопіть шоколад та полийте ним морозиво, фрукти або будь-який інший десерт.
Рецепти з шоколадом Milka:
Шоколадний фондан з карамеллю та фундуком
Інгредієнти:
- 100 г шоколаду Milka з молочною і карамельною начинками і обсмаженим цілим фундуком
- 50 г вершкового масла
- 2 яйця
- 1/2 склянки цукру
- 1/4 склянки борошна
- 1/4 склянки молока
- 1 столова ложка карамельного соусу
- 1 столова ложка подрібнених фундуків
Інструкції:
- Розігрійте духовку до 180°C. Змастіть маслом 4 невеликі формочки для кексів.
- Розтопіть шоколад та вершкове масло на водяній бані.
- В окремій мисці збийте яйця з цукром до світлої та пухнастої маси.
- Додайте борошно та молоко, перемішайте до однорідності.
- Влийте шоколадну масу та перемішайте.
- Розділіть тісто між формочками та випікайте протягом 10-12 хвилин.
- Дайте фонданам трохи охолонути, потім переверніть їх на тарілки.
- Полийте фондани карамельним соусом та посипте подрібненими фундуками.
Насолоджуйтесь!
Шоколадне печиво з фундуком
Інгредієнти:
- 100 г шоколаду Milka з молочною і карамельною начинками і обсмаженим цілим фундуком
- 100 г вершкового масла
- 1/2 склянки цукру
- 1 яйце
- 1 1/2 склянки борошна
- 1/2 чайної ложки розпушувача
- 1/4 чайної ложки соди
- 1/4 чайної ложки солі
- 1/2 склянки подрібнених фундуків
Інструкції:
- Розігрійте духовку до 180°C. Застеліть деко пергаментним папером.
- Розтопіть шоколад та вершкове масло на водяній бані.
- В окремій мисці збийте яйце з цукром до світлої та пухнастої маси.
- В окремій мисці змішайте борошно, розпушувач, соду та сіль.
- Додайте до яєчної суміші шоколадну масу та перемішайте.
- Додайте сухі інгредієнти та перемішайте до однорідності.
- Додайте подрібнені фундуки та перемішайте.
- Викладіть тісто ложкою на деко, залишаючи проміжки між печивом.
- Випікайте протягом 10-12 хвилин.
- Дайте печиву охолонути на деко.
Насолоджуйтесь!
Інформація про алергени:
Цей шоколад містить молоко, сою та горіхи.
Інформація про зберігання:
Зберігайте шоколад у прохолодному сухому місці.
0
0
+5